Untitled
19 feb 2016
week 220: 11 t/m 17 februari

Op 11 februari zijn we ’s middags bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas heeft samen met opa een auto gebouwd en daarna op de tablet treinen gekeken. Mark is vanochtend naar het werk vertrokken en van daaruit rijd hij door naar Oegstgeest voor zijn examen morgenvroeg. We hebben met zijn drietjes gegeten en na het eten vroeg Bas gauw genoeg of hij naar bed mocht. Hij wilde ook dat ik eerst bij hem een verhaaltje voor zou lezen en daarna pas aan Laura, zodat hij eerder kon gaan slapen.
Mark kwam op 12 februari ’s middags weer thuis. We hebben met zijn viertjes in de tuin gespeeld en na het avondeten hebben we een spelletje op de Wii gedaan.
Op 13 februari hebben Bas (tot 08:45) en vooral Laura (tot 10:15!) lekker uitgeslapen. We hebben een stukje gewandeld bij De Bikkels en daarna wilden Bas en Laura in het klimtoestel spelen. Helaas waren de glijbanen nat en vies en konden ze niet echt fijn spelen. We hebben nog een stukje over het park gewandeld en zijn daarna maar weer naar huis gegaan. ‘s Middags is Bas met Mark mee de auto’s gaan wassen.
We zijn op 14 februari bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn Mark en Bas ook nog even bij tante Monique, oom Anton en Esther geweest.
Op 15 februari is Bas weer naar de kleuterschool geweest. Bas vond het weer leuk na de vakantie.
Bas, Laura en ik moesten op 16 februari naar de tandarts. Toen de assistente ons kwam halen, durfde Bas niets te zeggen, maar hij ging wel als eerste in de tandartsstoel liggen. Hij heeft het heel knap gedaan en alles was goed. Hij kreeg een muntje voor in de ballenautomaat en daar was hij heel blij mee.
Op 17 februari zijn we ’s middags naar de kinderboerderij van het Rijtven geweest. Bas ging op zijn fiets, Laura op de driewieler. We zijn eerst bij de kippen, konijnen, cavia’s en varkens geweest, hebben een rondje over het park gefietst, en zijn daarna door de Rijtse Vennen weer richting huis gegaan. Bas en Laura hebben nog even in een speeltuintje gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Na het avondeten spelen we een spelletje op de Wii (MarioKart). Mark en Bas spelen tegen Laura en mij, al vindt Laura het niet zo leuk en gaat ze er vaak na één ronde weer vandoor.
Sinds de kerstvakantie zijn we bij Bas helemaal gestopt met Forlax (hij heeft tot die tijd een hele tijd een ½ zakje per dag gekregen). Het ging goed met poepen, maar sinds Bas ziek geweest is, gaat het weer moeizamer. We hebben hem deze week toch maar weer één zakje gegeven en nu gaat het weer helemaal goed ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative